måndag 7 mars 2011

Planerad efterrätt




Ja nu är det slut på månaden februari och det känns som om det ska bli en vår i år också. Det tråkiga är att allt annat i världen går mot sin undergång och det med besked. Fy fan vad jag är trött på alla dessa människor som ska dra nytta av situationen vad det än gäller. Som till exempel detta med den globala uppvärmningen. Det har väl alltid varit profitörernas marknad när saker och ting går åt skogen och mänskligheten ska frälsas med en ny produkt som alla måste ha för annars smälter isarna vi polerna.



Men för helvete låt dom smälta. Det är kanske det som ska till för att vi ska inse att pengar kan inte lösa några problem över huvud taget. Endast kärleksfullt engagemang och entusiasm utan ekonomisk vinning. Är vi inta alla skyldiga !!!! Vi är ju för fan på samma planet. Nä vi tycker det är viktigare att hålla reda på om Ingvar Kamprads pengar finns här eller där. Skit samma isarna smälter ändå och regnskogarna skövlas. Så vad gnäller vi för. För att vi har haft en taskig barndom eller. Ja det kan man inte ändra på. Den kommer att förbli taskig hur vi än gör. Nä nu gäller det att släppa taget om alla jävla rädslor och inte tro att det inte räcker till oss alla. Ta dan som den kommer och skit i att betala räkningen om du inte har råd. Vad kan hända.



Kommer isarna att smälta än mer för att inkasso firmorna går på högvarv ? Ja det skulle möjligtvis vara det. Tänk om vi slutade prestera och bara fanns för varandra. Vilket häftigt liv. Rubriken valde jag för att till slut blir det än mer ohållbart att leva i denna form av samhälle som vi så krampaktigt håller tag i. Vi tror att det finns inget annat och det är som om det hela handlar om ett alkoholistiskt beteende där det måste slå i botten innan det kan vändas till något bättre som fungerar.

Kommunismen är ett alternativ som vi fy för den lede inte ens vågar ta i vår mun, men jag tror att det är lösningen till ett bättre samhälle om det slipas till i kanterna. Egendom är stöld och vi kan ingenting ta med oss dit vi ska och det är det jag menar med PLANERAD EFTERÄTT.

Vi vet ju vad vi gör och ändå gör vi det. VI GÅR UNDER. Så för att avrunda.......Det blir som just Du väljer att göra för just dig och det är det viktigaste för just DIG. KRAM OCH KÄRLEK TIL MÄNNISKORNA.

Inga kommentarer: