fredag 15 oktober 2010

Allt vi måste och inte bör !!





Tider som har varit och medvetande som har blivit förnuftigare, medvetande som påstår. Svar som är lögner om det mesta som måste göras blir bara .........det borde göras. Det finns ingen tid kvar snart!! Visst kan vi lyssna på "de som vet", men vem är dessa. Åldringar som skulle visa oss vägen trycker vi in i egna små celler där de sitter och våndas tills de får någon sorts psykofarmaka så de slipper bli frustrerade för att de har alla svaren och inte får dela med sig av dem, som det var meningen en gång. Vet inte de bäst, som har levat längst och varit med om det som andra inte ska behöva ta del av.






Vi behöver alla varandra. Till och med psykopaten behöver andra för att kunna sätta sina oplanerade planer i verket. Vi lever i en värld som har styrts av psykopater och har vi lärt oss något. Jo att inte göra om det igen, men nästa årtionde ser vi tillbaka och upptäcker att det har inte förändrats ett dugg. Det är fortfarande sjuka människor som styr över länder och drar med sig andra sjuka som inte platsar in i ett samhälle som vi alla vill uppnå. Där alla har rätt till mat, bostad, läkare och sjukvård, umgänge, tryckfrihet, frihet, lön för utfört arbete ja allt som är en mänsklig rättighet.




Vi har det alla inbyggt i oss och varför ska det då vara så svårt att erkänna att vi klara inte av livet. Vi måste ändra allt om det ska vara någon mening med hela idén.


Idag ska jag försöka vara till hjälp där någon snubblar och kanske är på väg att falla. Jag kan kanske rädda en ..............

Messias var är Du som vi alla väntar på och som ska ställa allt till rätta igen. Inom oss alla finns en befriare, en Jesus, men vi är inte där än........på bottnen alltså.

KÄRLEKEN ÄR FRIHETEN INTE DÖDEN SOM VI TYCKS TRO !!

1 kommentar:

livsstigen sa...

Fortsätt älska. Om vi är många som går den vägen så kommer förvandlingen.
Ljus och kärlek till dig!