fredag 1 maj 2009

Tro hopp och ärlighet



Nu är det igen, att förlita sig på den globala ärligheten. Först var
det HIV, sen fågelinfluensa och nu svininfluensa. Svin ?  vem är svinen? Är det etablissemanget som styr oss att tro att det finns mer faror än de vi redan känner till, jag tror att det är så. Vi har blivit fördummade av vår egen förträfflighet. Skönt blir det den dagen då alla inser att ingen kommer någonsin att kunna ha kontrollen över vad som sker med det som sker.





E det konstigt att man längtar bort nån gång ? Ungdomarna drogar mer än någonsin. Det finns ingen chans att det kommer att avta så länge kapitalet sätts i främsta ledet. Sälja kärlek är ju förbjudet. Eller jovisst ja det är ju att köpa som är förbjudet. kontroll igen !



Det går inte att kontrollera en kraft i rörelse, det gäller att flytta sig när den närmar sig så att man inte dras med och det är nog så man kan hjälpa en del människor så att de inte sugs in i den pågående virvelstormen som det är att leva ett så kallat fritt liv på planeten.


Frihet är att vara medveten i varje sekund av medvetandet och endast då blir vi medvetna om var vi är och vart vi är på väg. Kärleken är störst och den är vår drivkraft även om vissa tror tvär emot. För vissar älskar att hata och det är också kärlek. Så där har vi det igen....Kärleken är störst och kommer så att förbli vare sig vi vill eller ej. Amen





Inga kommentarer: