söndag 8 februari 2009

smuts o mutationer


Nu ska det åter igen lagras uran i berget . I koppar behållare ! Jag tycker det är helst snurrigt att våra politiker maler på som om de vet vad som är bäst. Det finns forskning i Japan om hur man tar hand om kärnkrafts avfall . Dom har forskat länge om att återanvända det uttjänta bränslet. Det visar sig att det som är det farliga med avfallet är att det finns minst 20% kvar av uranet som inte har kunnat utnyttjats. Nu är det på gång med så kallat efterbearbetning av avfallet så att det blir så rent som det över huvudtaget går att få.Helt rent går det aldrig att få tyvärr.




Varför är det åter igen så jävla brott om att förgöra jorden . I kampen om att göra planeten renare upptäcks
det att spindelnätet väver in oss alla mer och mer i en andlig kvävning där
pengarna står för okunskap . Vem ska ge den sista människan en värdig begravning ? Eller har värdighet och människor bytts ut mot avfalls mutationer som inte vet hur det känns att älska sin nästa .





Nu ska inte allt målas i svart , det finns och kommer alltid att finnas de människor som kommer att kämpa för att planeten ska kunna lämnas över till nästa generationer fram över
med kärlek och förstående för hur ett liv på jorden egentligen var menat att levas.





http://e.lio.se/naturnet/webenkat/hemsida/Karnreaktor.htm

1 kommentar:

livsstigen sa...

Bra sagt Stefan! Man undrar om politikerna förstått att man inte kan skicka problemen till kommande generationer. Det tyder på ett människorförakt vi verkligen borde gå samman och stoppa.
Må gott vännen!