måndag 16 februari 2009

Ny dag Ny vecka Nya upplevelser :-)


En helg av nya insikter har tagit slut för att lämna plats till en helt ny dag , aldrig använd. Jag har laddat ner musik i helgen .Alla möjliga och omöjliga band Tex: The Go Team , har aldrig hört talas om dem och ej heller hunnit lyssna till deras musik. När jag börjar leta musik på nätet så inser jag hur enormt stort detta forum är. Vilken fantastisk tillgång för alla oss nördar och andra.

Fast det gäller ju bara oss som har tillgång till ström och datorer. I Afrika bryr sig stammarna på några hundra personer någonstans mitt i föga om sådant. De har fullt upp med att reda sig från andra stammar som försöker stjäla deras boskap eller döda någon i stammen. Vilka kontraster !



Men deras dagliga liv innefattar mycket glädje och lek dom har i från skillnad från oss förmågan att koppla bort det ständiga hotet från andra stammar och så är det också för de andra stammarna. Alla har inrättat ett liv som är en strid om överlevnad och då har man inte så mycket över för surfandet.

Lyckliga människor, eller ? Jag tror det. I varje fall för männen som får ha tre fruar och är respekterade för att de skyddar sina familjer med sina liv. Åter igen vilka kontraster !


Möte med Af om något missat lönebidrag till en av de anställda på jobbet. Ska bli intressant att få fördjupning i det. Annars har livet här på jorden varit mig nådigt en tid nu och någonstans kan jag se att det beror på att jag har börjat be om hjälp igen från den högre makten som jag valt att kalla Gud

1 kommentar:

svartängel sa...

Nja inte vet jag om de är så mycket lyckligare därborta i afrika bara för att dom får ha sig ett gäng fruar....Tror att de kan vara aningen jobbigt att ha för många att hålla reda på och göra lyckliga....dessutom så verkar dom vara betydligt mer hungriga och törstiga än vad vi är:-) Ja, jag tror att dom slåss en del också mellan varandra och den tiden vi sitter och laddar hem musik och äter godis så gömmer dom sig för den mordiska stammen i grannbyn...:-)))