torsdag 15 januari 2009

Lyssna och lär av vad kroppen vill säga.

Ja så har jag gjort det igen . Försökt att hålla en förkylning stången med alla medel . Inte alla förstås , men de vanligaste. Låtsas som ingenting , jobba mer , ljuga för mig själv. Till slut mådde jag psykiskt dåligt istället . Jag blev helt enkelt deprimerad eller om jag ska vara helt sann , detta var ett oundvikligt läge att hamna i om jag inte tar hand om mig själv.

Jag är van vid att kämpa sen barnsben. Jag fick aldrig vara hemma från skolan för styvmor om jag inte hade feber , så var hennes regel när det gällde mig . Och det sitter i fortfarande , jag kämpar på tills jag inte kan längre istället för att vila i tid. Men nu har jag bestämt mig , detta var sista gången jag går i denna självdestruktiva fälla. Det är bara jag som känner hur jag mår.

Nu har jag legat sen söndags kväll med en hejdundrande förkylning.Det är ett virus enligt läkaren. Inget biter på , men det underlättar för kroppen att ta panodil var fjärde timme och det gör jag.


Tänk att jag har lärt mig något nytt om ett gammalt beteende . Att släppa taget i tid och att inse att det gäller allt jag tror mig ha kontroll över . Det är ju samtidigt förundransvärt att denna resa som varelse hela tiden ställer livet på sin spets . Om jag nu vill uppleva allt då får jag också ta del av även det som blir följden av ett felaktigt beslut eller handling . Jag är bäst på mig själv , men ibland tar jag i lite väl mycket och tror att jag ska klara av att vara mer än vad det är meningen att jag ska vara.




Kanske det är det som är drivkraften efter det gudomliga? Att vara felfri .
Undrar hur det skulle vara ?





Jag är rebootad och kommer nu att delta i livet som om jag inget har upplevt tidigare FÖR JAG ÄR NUET !


1 kommentar:

svartängel sa...

Bra att du lever i nuet:-) Det är ju precis där man ska vara.
Gå och lägg dig nu karl och ta hand om dig så du fort blir frisk:-)) Kram