tisdag 18 november 2008

att kämpa är hela nöjet

Det känns mycket nu än en gång , vet inte riktigt var jag ska ta vägen med mina tankar som bara snurrar runt om allt och alla . Jag vet ju samtidigt att det blir bra .

Tycker att det är en förmån att kunna blogga om vad som helst utan att känna varken det ena eller det andra . Känner maktlöshet inför allt som vi människor släller till . Och det jag kan må sämst av är att även om jag tänker vi och dom så är inte steget så långt till att jag skulle kunna göra allt det som jag fördömer andra för att de gör .

Det är som jag ser det bara en simpel omständighet att jag hamnade här i detta landet där allt är lagom men ändå inte bra . Jag känner mig så jävla förvirrad av all information som jag tycker haglar över mig..........Hm Visst det är inte mitt fel , men dessa grubblerier är inte att leka med.

Kan man lära sig att älska , kan man lära sig tillit . Jag vill kunna omsätta det destruktiva till något jag och andra kan ha glädje av . För hur som helst så har det jag tänker idag aldrig blivit tänkt tidigare ivarje fall inte av mig ...idag. Snart är det jul och då börjar slakten.... örk o fy.





Kämpa på det hjälper

1 kommentar:

svartängel sa...

Ja kämpa på, för det hjälper....kämpa som en galning för tillslut så blir det bättre.
Såklart man kan lära sig känna tilit, kärlek och allt de där om man bara vågar och törs. Låter tiden läka alla sår och våga satsa.
Kram och god jul